Blog

7 Valentijn Cadeaus waar je niet mee kan falen

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag! Hét moment om jouw (geheime) liefde te verassen. Maar wat geef je hem of haar?! Een dilemma wat jaarlijks bij velen terugkomt. Wij hebben daarom alvast de beste ideeën voor je op een rijtje gezet, waarmee je tijdens de dag van de liefde niet kunt falen. Dat bespaart je een zoektocht door de internet jungle, waardoor je binnen no time een romantisch avondje voor de boeg hebt. Succes verzekerd!

  1. Een natje en een droogje

Lekker eten en drinken doen het natuurlijk áltijd goed. Liefde gaat immers door de maag! Scoor voor de love of your life een super lekkere fles rode wijn en een Spaans tapas pakket. Licht uit, kaarslicht aan en quality time is on!

  1. “Jij bent het prins op het witte paard”

Denk jij bij dát ene nummer altijd aan je minnaar? Of zwijmel je helemaal weg bij die speciale love quote die precies op jullie slaan? Zet het dan zwart op wit! Dat kun je zelf heel eenvoudig doen. Bij diverse sites kun je canvas doeken bestellen en personaliseren. Even geen inspiratie voor erop? Zoek dan eens op Pinterest!

  1. Een gouwe ouwe

Sieraden doen het natuurlijk altijd goed. Klassiekers als armbandjes of kettingen stelen met Valentijn de show. Hier kun je geen misser mee slaan. Alleen de orginaliteitsprijs haalt dit helaas niet.

  1. Een bossie, een bossie mooie rozen

Rozen & Valentijnsdag zijn net zo een goede combinatie als chocola met aardbeien. Tegenwoordig kun je je boeketje super makkelijk online bestellen. Voor de geheime minnaars onder ons: En dus ook anoniem! Handig: bij Fleurop kun je op de dag zelf nog bestellen. Ideaal voor de last minute shoppers onder ons.

  1. Het beste cadeau voor in het donker

Dat is natuurlijk een bioscoopbon. Waar dacht je anders aan?! Scoor hem voor elk bedrag dat je wil bij je eigen buurtsuper of online, en verras je schatje met een heerlijk avondje uit.

  1. Geurtjes

Dit is een moeilijke. Geurtjes zijn nogal persoonlijk namelijk. Wat de een super lekker vindt ruiken, kan de ander afschuwelijk vinden. Of kan qua geur op iemand zijn huid heel anders uitpakken dan verwacht. Ken je je liefde al wat langer? Dan kun je goed uitpakken met een heerlijk geurtje. Bij de betere parfumerie wordt je presentje ook heel mooi ingepakt.

  1. De klassieker: een (anonieme) kaart

Dit is natuurlijk waar Valentijn ooit groot mee is geworden. Een (anoniem) kaartje, waarbij je de liefde verklaart. Ga helemaal los met een mooi poëtisch kaartje of hou het kort, simpel en anoniem. Maak het zo gek als je maar wil.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 3 beste senioren datingsites

Tegenwoordig is het voor ouderen steeds belangrijker om een partner te kunnen vinden. Een partner waarmee ze oud kunnen worden. …

7 Valentijn Cadeaus waar je niet mee kan falen

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag! Hét moment om jouw (geheime) liefde te verassen. Maar wat geef je hem of haar?! …

Een geheime relatie via Second Love

Vroeger ontstonden relaties over het algemeen tijdens een avondje uit in de plaatselijke horecagelegenheid of een café of …