Blog

Algemene datingsites richten zich nu ook op gay dating

Na het succes van datingsites voor homo’s als Gayparship en Squirt proberen nu ook andere ‘gewone’ datingsites homoseksuele klanten te werven. Websites als Elite Dating en Be2, die zich op de hetero-markt richtten, hebben nu een speciale afdeling op hun sites ingericht voor gay dating.

Gay Chat en Dating Websites

Nederland kent een aantal specifieke datingsites voor homo’s, en ook een aantal gay chat-websites. Daar waar Gay Parship een duur abonnement heeft probeert Lexa het met schappelijke tarieven.

Het internet kent de volgende gay datingsites, echt speciaal voor homoseksuele mannen:

– gaydar.net
– binkdate.nl
– gay.com
– homodating.nl
– datinghomo.nl

Chat-sites voor homo’s zijn de volgende sites:

– Gaychat.nl
– Bullchat.nl
– Look2me.eu
– Homochat.nl
– Squirt.org

De meeste chatsites zijn gewoon gratis te bezoeken; er is geen abonnement vereist. Dit in tegenstelling tot datingsites. Echt een goede gratis datingsite voor homo’s is er nog niet in Nederland. Veelal is het uitgangspunt op chatrooms erotisch contact en niet zo zeer een relatie. Voor een vaste relatie zijn echte datingsites als Gayparship, Gay Lexa en Be2 vast een stuk meer geschikt.

Lesbische datingsites

Zijn er dan ook speciale datingsites voor lesbiennes? Jazeker: Bilove en Girls-dating beantwoorden aan de groeiende vraag om lesbische datingsites. Hierbij moet aangetekend worden dat BiLove vooral voor ‘bischierige’ meiden is; vrouwen die mogelijk hetero of bi zijn maar het wel eens met een vrouw willen proberen. BiLove is in deze niche markt gesprongen. Voor Bi-mannen is er bibay.nl, tevens bedoeld voor hetero mannen die nieuwsgierig zijn naar seks met een andere man.

Een totaal-overzicht van datingsites voor homo’s en lesbiennes vind je op ilmdate.nl

We zijn benieuwd of het Lexa, Elite Dating en Be2 gaat lukken een deel van het marktaandeel van Gayparship af te pakken. Wil je meer weten over online dating in Nederland? Er zijn inmiddels al honderden verschillende datingsites waarvan veel een geheel eigen doelgroep hebben. Wil jij weten welke online datingsite het beste bij jouw past? Via een datingsite vergelijker kun je hier eenvoudig en snel achter komen.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 3 beste senioren datingsites

Tegenwoordig is het voor ouderen steeds belangrijker om een partner te kunnen vinden. Een partner waarmee ze oud kunnen worden. …

7 Valentijn Cadeaus waar je niet mee kan falen

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag! Hét moment om jouw (geheime) liefde te verassen. Maar wat geef je hem of haar?! …

Een geheime relatie via Second Love

Vroeger ontstonden relaties over het algemeen tijdens een avondje uit in de plaatselijke horecagelegenheid of een café of …