Blog

Een geheime relatie via Second Love

Vroeger ontstonden relaties over het algemeen tijdens een avondje uit in de plaatselijke horecagelegenheid of een café of discotheek in een andere plaats. Tegenwoordig zijn er echter heel andere manieren om een partner te ontmoeten. Door de digitalisering van de samenleving hebben mensen steeds meer contact via het internet. Hierbij kun je denken aan WhatsApp, Facebook en Twitter, maar ook via bijvoorbeeld datingssites zoals Second Love. Deze website is voornamelijk gericht op mensen die naast hun huidige relatie een spannende affaire zoeken.

Drempel wegnemen

Mensen die het lastig vinden om in het normale leven contact met anderen te zoeken, zullen over het algemeen meer moeite hebben met het vinden van een geschikte partner. Wanneer dit voor jou geldt, kun je dus ook je toevlucht zoeken tot het internet om een mogelijke partner voor een relatie te vinden. Het eerste contact wordt namelijk gemaakt via internet, waarna mogelijk een vervolgafspraak in real-life plaatsvindt. Dit is echter niet de insteek van Second Love. Deze datingsite wil mensen uit de sleur van hun huidige relatie trekken door ze de mogelijkheid te bieden om te daten met anderen die bijvoorbeeld met éénzelfde probleem zitten. Er is ook onderzoek gedaan naar vreemdgaan. Waarbij de aantrekkelijkheid van die andere vrouw de belangrijkste reden is om vreemd te gaan.

Meerdere partners

Waar het in de Islamitische landen geregeld voorkomt dat een man meerdere vrouwen als partner heeft (harem), is het in Nederland niet echt normaal om naast je huwelijk nog een relatie met één of meerdere vrouwen te hebben. Toch kennen we in Nederland ook een dergelijk fenomeen, genaamd polyamorie. Bij deze levenswijze staan mensen open voor meerdere liefdesrelaties. Dit wil zeggen dat ze, met goedkeuring van hun partner, er naast hun huwelijk nog meerdere relaties op na houden.

Vreemdgaan

Het klink misschien wat raar, maar in feite is Second Love er dus op gericht om mensen min of meer te stimuleren om vreemd te gaan. Dit gebeurt namelijk zonder toestemming van de huidige partner. Hier blijkt veel vraag naar te zijn in Nederland. Kennelijk zijn er veel mannen en vrouwen die de problemen in hun huidige relatie of huwelijk even willen vergeten en op zoek zijn naar wat spanning en sensatie. Dit wordt hen aangeboden via Second Love. Over het algemeen gaan mannen en vrouwen met name vreemd omdat zij spanning en seks missen in hun huidige relatie. Maar er zijn ook veel mythes over vreemdgaan. Die kun je hier lezen.

Geheim houden

Het inschrijven bij Second Love is geheel gratis. Indien jij je eenmaal ingeschreven hebt, kun je berichten sturen en chatten met andere mensen die zich ingeschreven hebben. Op deze manier kun je in contact komen met een leuke man of vrouw. Doordat je huidige partner niets weet van je aanwezigheid op Second Love, is het verstandig om voorzichtig te werk te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een foto toevoegen, maar dan is de kans mogelijk groter dat je huidige partner je betrapt bij een zoektocht op internet. Denk daarom altijd goeda an de mogelijke gevolgen als je besluit om je in te schrijven bij Second Love.

Ervaringen

Heb jij weinig spanning en seks in je huidige relatie en ben je op zoek naar meer? Dan doe je er goed aan om je in te schrijven bij Second Love. Indien je nog geen second love ervaringen hebt, kun je de reviews en beoordelingen op NederlandReview bekijken. Op deze manier krijg je een goede indruk van de datingsite en de gang van zaken.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 3 beste senioren datingsites

Tegenwoordig is het voor ouderen steeds belangrijker om een partner te kunnen vinden. Een partner waarmee ze oud kunnen worden. …

7 Valentijn Cadeaus waar je niet mee kan falen

Het is weer bijna zover: Valentijnsdag! Hét moment om jouw (geheime) liefde te verassen. Maar wat geef je hem of haar?! …

Een geheime relatie via Second Love

Vroeger ontstonden relaties over het algemeen tijdens een avondje uit in de plaatselijke horecagelegenheid of een café of …